ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ

ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ

Η εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα αποτελεί αδιαμφισβήτητα την πιο δυσάρεστη εμπειρία για έναν οδηγό είτε ο τελευταίος φέρει ευθύνη είτε όχι. Το πιο σημαντικό κομμάτι στην περίπτωση αυτή είναι να γνωρίζουμε σε ποιόν θα εμπιστευτούμε την αποκατάσταση της ζημιάς του αυτοκινήτου μας ώστε να είμαστε ήσυχοι ότι το αποτέλεσμα θα είναι άψογο. Στις περιπτώσεις όμως που η ζημιά στο αυτοκίνητό μας θα καλυφθεί απο ασφαλιστική εταιρεία, είναι αναγκαίο να ακολουθηθούν και ορισμένες διαδικασίες προκειμένου να γίνει η αποζημίωση, κάτι το οποίο αποτελεί συχνά μεγάλη ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου που ενδεχομένως δεν διαθέτουμε. Στην Carfellas έχουμε φροντίσει και για τα δύο. Αφενός, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τα μέσα για την άρτια επισκευή του αυτοκινήτου σας και αφετέρου αναλαμβάνουμε για εσάς όλη τη διαδικασία που χρειάζεται για την αποζημίωση από την εκάστοτε ασφαλιστική μόνο με μία εξουσιοδότησή σας. Στον χώρο μας υπάρχει φανοποιείο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα εύρος εργασιών, από ένα μικρό χτύπημα μέχρι και ένα σοβαρό τρακάρισμα. Σε περίπτωση που είναι αναγκαία η αντικατάσταση κάποιου ανταλλακτικού στο όχημά σας, αναλαμβάνουμε την εύρεσή του.Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι είτε γνήσια καινούρια ή μεταχειρισμένα είτε aftermarket ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Επιπλέον, στον χώρο μας θα έρθετε σε επαφή με τον αρμόδιο συνεργάτη μας, ο οποίος θα αναλάβει να συντάξει τον φάκελο της ζημιάς σας καθώς και να σας ενημερώσει για την πορεία της επισκευής του αυτοκινήτου σας.

Στην Carfellas αναλαμβάνουμε την επισκευή των σπασμένων πλαστικών του αυτοκινήτου σας είτε πρόκειται για προφυλακτήρα είτε για οποιοδήποτε άλλο πλαστικό τμήμα του απαλλάσσοντάς σας απο τα περιττά έξοδα της αγοράς του αντίστοιχου ανταλλακτικού. Μια ακόμη εργασία που προσφέρεται απο την εταιρεία μας είναι η επισκευή ή αντικατάσταση χαλασμένων ή μπλοκαρισμένων κλειδαριών αυτοκινήτου. Στις περιπτώσεις που είναι αναγκαία η αντικατάσταση, αναλαμβάνουμε την εύρεση του ανταλλακτικού και την τοποθέτησή του.

Συνεργαζόμενες ασφαλιστικές

FOLLOW US

Newsletter

CARFELLAS

καταστημα στο κεντρο
Kων/νου καραμανλή & Γρ. Λαμπράκη γωνία,
Θεσσαλονίκη, Κέντρο
τ.κ. 54638, Τηλ 2310210955
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ανατολικο καταστημα
Φίλιππος Business Center,
Αγίας Αναστασίας & Λαέρτου, Θεσσαλονίκη
τ.κ. 57001, Τηλ 2310476756
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PARTNERS