ABOUT US

ABOUT US

Όλα ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη το 2009 σε μια φαινομενικά δύσκολη εποχή για την ελληνική επιχειρηματικότητα. Στην ουσία επρόκειτο για ένα όνειρο που μοιράστηκαν δύο αδέρφια, ο Χάρης και ο Δημήτρης Παπάζογλου, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει θέληση και σκληρή δουλειά τα πάντα είναι εφικτά. Βάση του οράματός τους αποτέλεσε το αντικείμενο της τοπικής βαφής του αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια κάλυψης του κενού που υπήρχε στη Θεσσαλονίκη στη συγκεκριμένη αγορά. Κάπως έτσι, λοιπόν, γεννήθηκε η συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης αμερικάνικη εταιρεία Paintbull στα πλαίσια του franchising. Η χρόνια ενασχόληση των ιδρυτών της εταιρείας με τον κλάδο των επιχειρήσεων σε συνδυασμό με το όνομα και την τεχνογνωσία της εταιρείας Paintbull, οδήγησε σε μια επιτυχημένη συνταγή, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού της Θεσσαλονίκης από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας της εταιρείας.

Η αγάπη του κόσμου αλλά και οι ανάγκες της ίδιας της αγοράς αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη για την διεύρυνση της εταιρείας και σε άλλους κλάδους του αυτοκινήτου. Πρώτος σταθμός στην προσπάθεια αυτή στάθηκε η είσοδος της εταιρείας στον νεοαφιχθέντα τότε κλάδο της υγραεριοκίνησης στη χώρα, σφραγίζοντας μια συνεργασία με την εταιρεία Cargaz. Δεύτερο και εξίσου σημαντικό σταθμό αποτέλεσε η συνεργασία με την εταιρεία Φίλης Glass που δραστηριοποιείται στο κομμάτι της αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Οι επιταγές της αγοράς αλλά και οι ίδιοι οι πελάτες ήταν εκείνοι που υπέδειξαν την ανάγκη για την προσθήκη επιπλέον υπηρεσιών και τη διεύρυνση ουσιαστικά των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Κάπως έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε η Carfellas, ένας πολυχώρος που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών γύρω από το αυτοκίνητο, με γνώμονα πάντα το τρίπτυχο: ποιότητα,ταχύτατη εξυπηρέτηση και τιμές προσαρμοσμένες στην ελληνική οικονομία του σήμερα.

Το concept της εταιρείας μας είναι απλό αλλά ταυτόχρονα φρέσκο, με την έννοια ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη. Πρόκειται για την κάλυψη κάθε είδους υπηρεσίας που αφορά το αυτοκίνητο σε ένα χώρο, γεγονός που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήματα στον πελάτη, ο οποίος πλέον δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείται πηγαίνοντας από συνεργείο σε συνεργείο. Παράλληλα, δώσαμε έμφαση στην αισθητική του χώρου ξεφεύγοντας από τα standards των κοινών συνεργείων, δημιουργώντας ένα μοντέρνο και ζεστό περιβάλλον που μετατρέπει την επίσκεψη στο συνεργείο από “αναγκαίο κακό” σε μια ευχάριστη εμπειρία. Μέσα σε όλα αυτά, δεν παραλείψαμε να κρατήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας σε υψηλό επίπεδο, συγκεντρώνοντας μια ομάδα από έμπειρους τεχνικούς στους κλάδους των δραστηριοτήτων μας.

Όσο αφορά το μέλλον, αυτό που προέχει είναι η διατήρησή μας στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Παράλληλα, επιδιώκουμε συνεχώς τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, φροντίζοντας για τη διαρκή ενημέρωση των τεχνικών μας γύρω απο τις νέες εξελίξεις στους κλάδους της επισκευής, συντήρησης και περιποίησης αυτοκινήτου, με τη συμμετοχή τους στα ανάλογα σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα. Επιπλέον, στόχο αποτελεί και η διεύρυνση του δικτύου των συνεργατών μας, γεγονός που θα καταστήσει την Carfellas ακόμα πιο ανταγωνιστική στο χώρο.

Αν μου ζητούσαν να περιγράψω το εγχείρημα της δημιουργίας της Carfellas με τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Όραμα, Καινοτομία, Δημιουργικότητα.

FOLLOW US

Newsletter

CARFELLAS

καταστημα στο κεντρο
Kων/νου καραμανλή & Γρ. Λαμπράκη γωνία,
Θεσσαλονίκη, Κέντρο
τ.κ. 54638, Τηλ 2310210955
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ανατολικο καταστημα
Φίλιππος Business Center,
Αγίας Αναστασίας & Λαέρτου, Θεσσαλονίκη
τ.κ. 57001, Τηλ 2310476756
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PARTNERS