ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Στη χώρα μας, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που παρατηρούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και της αυξημένης ηλιακής ακτινοβολίας που έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια, η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών στα παράθυρα των αυτοκινήτων αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Η Carfellas, έχοντας εμπειρία στην τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, ξεχώρισε για εσάς δύο κορυφαίες εταιρείες του είδους προκειμένου να σας εξασφαλίσει όχι μόνο την επιθυμητή ποιότητα αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ειδικότερα, οι μεμβράνες που χρησιμοποιούμε είναι η σειρά Performer της αμερικάνικης εταιρείας ASWF (Αmerican Standard Window Film) και η CS της ευρέως γνωστής 3M.

Επιπλέον, η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση εφ’ όρου ζωής (διατήρηση χρώματος, εφαρμογής και ιδιοτήτων) καθώς επίσης και βεβαίωση τοποθέτησης για να είστε σίγουροι ότι οι μεμβράνες που τοποθετήθηκαν είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές για το ΚΤΕΟ και τις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας.

Οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να επενδύσετε στην τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών είναι πολλοί και σημαντικοί:

 • Η Θερμομόνωση

  Τοποθετώντας αντηλιακές μεμβράνες στις επιφάνειες των κρυστάλλων του αυτοκινήτου σας, διατηρείτε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας δροσερό.

 • Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία

  Οι αντηλιακές μεμβράνες θωρακίζουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Συνίστανται δε σε περιπτώσεις δερματικών ή οφθαλμολογικών παθήσεων.

 • Ασφάλεια

  Σε περίπτωση θραύσης κάποιου εκ των παραθύρων του αυτοκινήτου σας, η μεμβράνη είναι αυτή που θα σας προστατεύσει από τα θραύσματα που σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσαν να προκαλέσουν οποιαδήποτε σωματική βλαβή. Επιπλέον, οι μεμβράνες αποδεικνύονται εξαιρετικά χρήσιμες στην αποτροπή της διάρρηξης του αυτοκινήτου σας στην περίπτωση που ο δράστης επιχειρήσει να σπάσει κάποιο από τα τζάμια του.

 • Προστασία του εσωτερικού

  Η υπεριώδης ακτινοβολία και η αυξημένη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας είναι οι κύριες αιτίες της καταστροφής των πλαστικών, υφασμάτινων και δερμάτινων μερών του.Τοποθετώντας αντηλιακές μεμβράνες στα τζάμια του έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε όλα τα παραπάνω ανέπαφα κρατώντας την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σε υψηλότερα επίπεδα.

 • Αισθητική

  Ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας για τον οποίο αξίζει κάποιος να αποφασίσει την τοποθέτηση μεμβρανών είναι και η αισθητική αναβάθμιση του αυτοκινήτου αφού η σκουρότητα των μεμβρανών προσδίδει σε αυτό έναν πιο sport χαρακτήρα.

Οι βασικές ιδιότητες των αντηλιακών μεμβρανών είναι οι εξής:

SER Solar Heat Reduction / Μείωση ηλιακής ενέργειας UV UV (Ultraviolet) Reduction / Μείωση Υπεριώδους Ακτινοβολίας VLT Visible Light Transmission / Διαπερατότητα ορατού φωτός VLR Visible Light Reflexion / Αντανάκλαση ορατού φωτός

Η απόδοση των αντηλιακών μεμβρανών είναι αποτέλεσμα τριών βασικών κριτηρίων:

 • Του επιπέδου του μεταδιδόμενου ορατού φωτός (Σκίαση)

 • Του επιπέδου μείωσης της θερμότητας(Άνεση/Απόρριψη Θερμότητας)

 • Του επιπέδου της αντανάκλασης του εξωτερικού φωτός (Ανακλαστικότητα).

Επίσης υπάρχουν τρία βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά:

 • Επίπεδο λήψης ασύρματων σημάτων (για κινητά τηλέφωνα, GPS κ.λ.π)

 • Εγγύηση και διάρκεια ζωής

 • Επίπεδο μείωσης της αντηλιάς.

Τα στάδια φωτοδιαπερατότητας των αντηλιακών μεμβρανών

5% 10% 15% 20% 30% 35% 40% 50% 70%

FOLLOW US

Newsletter

CARFELLAS

καταστημα στο κεντρο
Kων/νου καραμανλή & Γρ. Λαμπράκη γωνία,
Θεσσαλονίκη, Κέντρο
τ.κ. 54638, Τηλ 2310210955
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ανατολικο καταστημα
Φίλιππος Business Center,
Αγίας Αναστασίας & Λαέρτου, Θεσσαλονίκη
τ.κ. 57001, Τηλ 2310476756
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PARTNERS