ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Το σαλόνι του αυτοκινήτου μας αποτελείται ως επί το πλείστον από ύφασμα ή δέρμα, μοκέτα και πλαστικά μέρη, υλικά τα οποία λεκιάζουν λόγω καθημερινής χρήσης και έχουν ανάγκη από έναν βαθύ καθαρισμό τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσουμε την καθαριότητα και την υγιεινή στο σαλόνι του αυτοκινήτου μας είναι ο βιολογικός καθαρισμός. Πρόκειται για μια διαδικασία που πραγματοποιείται με την χρήση ειδικών καθαριστικών, που είναι φιλικά προς όλα τα υλικά του σαλονιού μας και τα οποία καθαρίζουν σε βάθος αφαιρώντας επίμονους λεκέδες. Η διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού διαρκεί περίπου οκτώ ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες του αυτοκινήτου.

Σημείωση!! Αυτοκίνητα που μεταφέρουν μικρά παιδιά, κατοικίδια ή άτομα με αλλεργίες χρειάζονται βιολογικό καθαρισμό περισσότερες από μία φορά το χρόνο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ AIR CONDITION

Για να επιτύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα στην καθαριότητα και την υγιεινή του αυτοκινήτου μας, εκτός απο τον βιολογικό καθαρισμό, πρέπει να προχωρήσουμε και σε μια απολύμανση του κυκλώματος του air condition του αυτοκινήτου μας. Η διαδικασία της απολύμανσης γίνεται με ειδικό απολυμαντικό σπρέι, το οποίο ψεκάζεται στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου με το air condition σε λειτουργία περνώντας έτσι σε όλο το κύκλωμα και απαλλάσσοντάς το απο μικρόβια που προκαλούν αλλεργίες και δημιουργούν δυσάρεστες οσμές.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Τα δερμάτινα μέρη του αυτοκινήτου είναι ένας ζωντανός οργανισμός που έχει ανάγκη από πολύ ιδιαίτερη φροντίδα προκειμένου να διατηρηθεί υγιής για πολλά χρόνια. Το δέρμα του αυτοκινήτου έχει την ιδιότητα να φυλακίζει την βρομιά στους πόρους του εμποδίζοντας έτσι την “αναπνοή” του, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ρωγμών, σκασιμάτων ή ακόμη και σκισιμάτων στην επιφάνειά του. Για τον λόγο αυτό, χρήζει επαγγελματικής περιποίησης τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, κυρίως πριν απο τους καλοκαιρινούς μήνες. Η διαδικασία της περιποίησης του δέρματος ξεκινάει με ένα καθαρισμό σε βάθος με ειδικό προϊόν και τελειώνει με το πέρασμα ειδικού γαλακτώματος που θρέφει, αναζωογονεί και προστατεύει το δερμάτινο σαλόνι μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ

Τα υφασμάτινα μέρη του αυτοκινήτου μας πολλές φορές φθείρονται, σκίζονται, καίγονται τοπικά απο κάφτρα τσιγάρου ή στην περίπτωση της ταπετσαρίας του ουρανού κρεμάνε, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται η αισθητική του σαλονιού του αυτοκινήτου μας. Στην Carfellas αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση ή την επισκευή τους όπου αυτό είναι εφικτό.

FOLLOW US

Newsletter

CARFELLAS

κεντρικο καταστημα
Kων/νου καραμανλή & Γρ. Λαμπράκη γωνία,
Θεσσαλονίκη, κέντρο
τ.κ. 54638, Τηλ 2314001118

υποκαταστημα
Δοϊράνης 40, Θεσσαλονίκη, κέντρο 
τκ 54638, Τηλ 2310210955

PARTNERS