ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ

Στην Carfellas, εκτός από υπηρεσίες που σχετίζονται με τοπική, ολική ή επιμέρους βαφή αμαξώματος, αναλαμβάνουμε και μια σειρά απο ειδικές βαφές ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας.

ΒΑΦΗ ΖΑΝΤΩΝ

Οι ζάντες του αυτοκινήτου είναι το σημείο που καταπονείται περισσότερο από κάθε άλλο. Το γεγονός ότι μπορεί να ακουμπήσουν στην άκρη του πεζοδρομίου κατά το παρκάρισμα σε συνδυασμό με τη βρομιά απο τα τακάκια των φρένων που εισχωρεί στη βαφή τους και τα πετραδάκια των δρόμων που προκαλούν χτυπήματα και γρατζουνιές κατά τη διάρκεια της οδήγησης, οδηγεί στην καταστροφή της εμφάνισης των ζαντών και κατ’ επέκταση της συνολικής εικόνας του αυτοκινήτου μας. Στην Carfellas αναλαμβάνουμε τη βαφή των ζαντών καθώς επίσης και την επιδιόρθωσή τους απο τυχόν στραβώματα ή χοντρά γδαρσίματα που χρίζουν γεμίσματος. Η βαφή μπορεί να γίνει μεμονωμένα σε μία ή περισσότερες ζάντες με σκοπό να επιτύχουμε το αρχικό χρώμα τους ή σε όλη την τετράδα για εξολοκλήρου αλλαγή στο χρώμα των ζαντών, δίνοντας σας τη δυνατότητα επιλογής από μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων με ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα..

ΒΑΦΗ ΜΑΤ

Στην περίπτωση που αποφασίσουμε την ολική βαφή του αυτοκινήτου μας, είτε επειδή θέλουμε να αλλάξουμε το χρώμα του, είτε επειδή έχει υποστεί φθορές σε διάφορα σημεία του, μια πολύ καλή επιλογή είναι αυτή του ματ φινιρίσματος.Η βαφή ματ έχει την ιδιότητα να δίνει έναν πιο sport χαρακτήρα στο αυτοκίνητο μας καθώς επίσης και να το κάνει να ξεχωρίζει απο τα συνηθισμένα.Επιπλέον, η βαφή ματ μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε κωδικό χρώματος θέλουμε και με την επιλογή ανάμεσα σε πέντε διαφορετικούς τόνους ματαρίσματος.

ΒΑΦΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ

Μια πολύ ιδιαίτερη αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντική υπηρεσία που παρέχει η Carfellas είναι αυτή της βαφής των εσωτερικών μερών του αυτοκινήτου σας. Τμήματα όπως το τιμόνι, οι διακόπτες, τα χερούλια, τα δερμάτινα καθίσματα καθώς επίσης και τα πλαστικά μέρη του ταμπλό μπορούν να επισκευαστούν και τα βαφτούν προκειμένου να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση, χαρίζοντας στο σαλόνι του αυτοκινήτου σας την αίσθηση του καινούριου.

ΒΑΦΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όταν θέλουμε να βάψουμε οποιοδήποτε αντικείμενο ή συσκευή είναι το γεγονός ότι δεν ξέρουμε που να απευθυνθούμε. Στην Carfellas αναλαμβάνουμε την βαφή τους είτε πρόκειται για μια οικιακή συσκευή που θέλετε να ανανεώσετε είτε για ένα διακοσμητικό αντικείμενο.

FOLLOW US

Newsletter

CARFELLAS

κεντρικο καταστημα
Kων/νου καραμανλή & Γρ. Λαμπράκη γωνία,
Θεσσαλονίκη, κέντρο
τ.κ. 54638, Τηλ 2314001118

υποκαταστημα
Δοϊράνης 40, Θεσσαλονίκη, κέντρο 
τκ 54638, Τηλ 2310210955

PARTNERS