ΒΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Για τους περισσότερους ιδιοκτήτες αυτοκινήτου η διαδικασία της βαφής αποτελεί εφιάλτη. Ένας απο τους βασικούς λόγους που έχουν συντελέσει σε αυτό είναι κάποια κακή εμπειρία απο βαφή που έχουν αποκομίσει είτε οι ίδιοι είτε κάποιος απο το στενό τους περιβάλλον. Έναν εξίσου σημαντικό παράγοντα αποτελεί το γεγονός ότι σχεδόν κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα και τη διάρκεια της βαφής στο χρόνο. Με γνώμονα τους παραπάνω λόγους, στην Carfellas έχουμε εξελίξει στο μέγιστο βαθμό την ποιότητα της υπηρεσίας της βαφής του αυτοκινήτου κάτι που μας επιτρέπει να παρέχουμε γραπτή πενταετή εγγύηση για κάθε μας βαφή, είτε αυτή γίνεται τοπικά είτε σε ολόκληρα τμήματα του αυτοκινήτου, διατηρώντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών μας εδώ και εννέα χρόνια.

ΤΟΠΙΚΗ ΒΑΦΗ

Η μέθοδος της τοπικής βαφής, αποτελεί τον πιο σύγχρονο και ενδεδειγμένο τρόπο αποκατάστασης οποιουδήποτε γδαρσίματος, βαθουλώματος ή γραμμής απο αιχμηρό αντικείμενο στο αυτοκίνητό μας. Βασικό πλεονέκτημά της, αποτελεί το γεγονός ότι η βαφή περιορίζεται σε μια πολύ μικρή έκταση γύρω απο το σημείο που υπάρχει πρόβλημα αφήνοντας έτσι το υπόλοιπο κομμάτι άθικτο. Το γεγονός αυτό καθιστά την τοπική βαφή πολύ δύσκολα ανιχνεύσιμη απο κάποιο μη έμπειρο μάτι διατηρώντας έτσι σταθερή την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου μας. Ένα, επίσης, σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το μειωμένο κόστος της και ο λιγοστός χρόνος που έναι αναγκαίος για την ολοκλήρωσή της σε σχέση με την ολική βαφή ενός κομματιού. Στην Carfellas, μια τοπική βαφή γίνεται πάντα αυθημερόν, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς και κυρίως με πέντε χρόνια γραπτή εγγύηση.

ΒΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Στις περιπτώσεις που η ζημιά στο αυτοκίνητό μας είναι μεγάλη σε έκταση και δεν μπορεί να επισκευαστεί με τη μέθοδο της τοπικής βαφής, ο μοναδικός τρόπος αποκατάστασης της ζημιάς είναι η βαφή ολόκληρου του κομματιού στο οποίο εντοπίζεται το πρόβλημα. Στο συνεργείο της Carfellas, θέλοντας να καλύψουμε όλες τις ανάγκες γύρω από την υπηρεσία της βαφής, έχουμε δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο βαφείο που μπορεί να υποστηρίξει κάθε είδους βαφή, από τη βαφή ενός κομματιού έως και τη βαφή ενός ολόκληρου αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, στον χώρο του συνεργείου μας λειτουργεί ένας υπερσύγχρονος φούρνος βαφής με αντιρρυπαντική μονάδα που πληροί όλες τις προδιαγραφές προστασίας του περιβάλλοντος και με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα προεργασίας βαφής της Festool που στόχο έχουν τη μέγιστη δυνατή ποιότητα στο αποτέλεσμα της βαφής. Η συνεργασία μας με την κορυφαία γερμανική εταιρεία χρωμάτων αυτοκινήτου Spies Hecker καθώς επίσης και με την κορυφαία εταιρεία υλικών αναλώσιμων προεργασίας 3Μ μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε γραπτή πενταετή εγγύηση για οποιαδήποτε εργασία βαφής πραγματοποιούμε.

FOLLOW US

Newsletter

CARFELLAS

κεντρικο καταστημα
Kων/νου καραμανλή & Γρ. Λαμπράκη γωνία,
Θεσσαλονίκη, κέντρο
τ.κ. 54638, Τηλ 2314001118

υποκαταστημα
Δοϊράνης 40, Θεσσαλονίκη, κέντρο 
τκ 54638, Τηλ 2310210955

PARTNERS