ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Ένα μικρό σπάσιμο, χτύπημα ή ράγισμα στο παρμπρίζ μπορεί σύντομα να μετατραπεί σε μεγάλη ρωγμή. Ένας δυνατός κραδασμός από λακκούβα ή σαμαράκι στον δρόμο ή απότομη αλλαγή θερμοκρασίας από το καλοριφέρ ή aircondition είναι πολλές φορές αρκετά. Φροντίστε άμεσα να επισκευάσετε το ραγισμένο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, πριν να είναι αργά και χρειαστεί να αντικαταστήσετε ολόκληρο το τζάμι.

Στην ΦΙΛΗΣGlass μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα καθώς χρησιμοποιούμε το πρωτοποριακό σύστημα Duobond που είναι τελευταίας τεχνολογίας και ειδικά εξελιγμένο για την επισκευή παρμπρίζ με ρητίνη. Είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα των εργασιών μας, που σας παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής για όλες τις επισκευές παρμπρίζ αυτοκινήτων που πραγματοποιούμε.

Πάντα πρώτα ελέγχουμε και προτείνουμε αν μπορεί να γίνει επισκευή παρμπρίζ, καθώς το κόστος είναι σχεδόν 4 φορές μικρότερο σε σχέση με την αλλαγή ολόκληρου του παρμπρίζ. Επιπλέον, αποτελεί ταχύτερη λύση για εσάς, ενώ παράλληλα είναι και φιλική προς το περιβάλλον.  Στην περίπτωση που έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, η επισκευή παρμπρίζ θα γίνει πιθανότητα χωρίς κόστος για εσάς καθώς θα το καλύψει η ασφαλιστική σας και δεν θα ασχοληθείτε με τα διαδικαστικά της ζημιάς, καθώς στην ΦΙΛΗΣGlass® συνεργαζόμαστε με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Η επισκευή παρμπρίζ είναι η αποκατάσταση σε ένα μικρό σπάσιμο,  χτύπημα ή ράγισμα στο παρμπρίζ. Με αυτό τον τρόπο, η ζημιά διορθώνεται, το κρύσταλλο παύει πια να είναι τραυματισμένο και επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση και αντοχή. Έτσι, αποφεύγεται η αλλαγή ολόκληρου του παρμπρίζ, που είναι κρύσταλλο που έχει μεγάλη σημασία καθώς αποτελεί βασικό κομμάτι της παθητικής ασφάλειας του οχήματος.
Ένα μικρό σπάσιμο, όσο αθώο και να φαίνεται, πρέπει άμεσα να επισκευαστεί γιατί μπορεί σύντομα να μετατραπεί σε μεγάλη ρωγμή, γεγονός που πρωτίστως ισοδυναμεί με μειωμένη ασφάλεια για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες, ενώ παράλληλα εμποδίζει την ορατότητα του οδηγού. Επιπλέον, έχοντας ζημιά σε κάποιο κρύσταλλο, το όχημα πιθανότατα δεν θα περάσει επιτυχώς τον ετήσιο έλεγχο ΚΤΕΟ.

Η επισκευή παρμπρίζ γίνεται μόνο στο εμπρόσθιο κρύσταλλο του αυτοκινήτου καθώς η ποιότητά του είναι laminated, δηλαδή αποτελείται από δύο στρώσεις κρυστάλλου που ενώνονται μεταξύ τους με μία μεμβράνη. Συνήθως, το χτύπημα επηρεάζει μόνο την πρώτη στρώση του κρυστάλλου.

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Το παρμπρίζ μπορεί να επισκευαστεί στις παρακάτω περιπτώσεις:
    •    Όταν δεν έχει υποστεί εκτεταμένη ζημιά, δηλαδή μεγάλη ρωγμή που εκτείνεται στην επιφάνεια του παρμπρίζ, πολλαπλά μικρά σπασίματα ή μεγάλου εμβαδού και βάθους χτύπημα από σύγκρουση με αντικείμενο.
    •    Όταν η διάμετρος του σπασίματος δεν είναι μεγαλύτερη από ένα νόμισμα των 2 ευρώ.
    •    Όταν το μικρό σπάσιμο ή η ρωγμή δεν βρίσκονται στο οπτικό πεδίο του οδηγού ή σε απόσταση μικρότερη των 10εκ. από την άκρη του κρυστάλλου.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Τα παρμπρίζ αυτοκινήτων είναι από τα σημαντικότερα κρύσταλλα, καθώς συμβάλλουν στην παθητική ασφάλεια των οχημάτων. Εάν το εμπρόσθιο κρύσταλλο του οχήματός σας έχει υποστεί ζημιά, η αντικατάσταση παρμπρίζ είναι αναγκαία για τη δική σας ασφάλεια, καθώς και για να περάσει το όχημα επιτυχώς τον ετήσιο έλεγχο ΚΤΕΟ.
Στην ΦΙΛΗΣGlass® η αντικατάσταση τζαμιών αυτοκινήτων και κάθε τύπου οχήματος  γίνεται εύκολα και γρήγορα. Τα υλικά ανώτερης ποιότητας (πχ. κόλλες), τα εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθώς και η πολυετής εμπειρία μας, μας δίνουν τη σιγουριά να παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής για κάθε αντικατάσταση πίσω παρμπρίζ που πραγματοποιούμε.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΪΝΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ

Τα πλαϊνά τζάμια αυτοκινήτων, όταν υποστούν ζημιά, διασπώνται σε μικρά θραύσματα και το όχημά σας μένει εκτεθειμένο.
Στην ΦΙΛΗΣGlass® η αντικατάσταση τζαμιών αυτοκινήτων και κάθε τύπου οχήματος γίνεται εύκολα και γρήγορα. Χρησιμοποιούμε υλικά ανώτερης ποιότητας, εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας που σε συνδυασμό με τους έμπειρους &εξειδικευμένους τεχνίτες μας, μας δίνουν τη σιγουριά να παρέχουμε, για κάθε αντικατάσταση πλαϊνού κρυστάλλου που πραγματοποιούμε, Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ

Η αντικατάσταση σπασμένου πίσω παρμπρίζ πρέπει να γίνεται άμεσα, διότι το οπίσθιο κρύσταλλο του οχήματος όταν υποστεί ζημιά διασπάται σε μικρά θραύσματα, δεν μπορεί να επισκευαστεί και το όχημα σας μένει εκτεθειμένο. Η ΦΙΛΗΣGlass® διαθέτει πολύ μεγάλο στοκ και μπορεί εύκολα και γρήγορα να σας λύσει το πρόβλημα με το σπασμένο οπίσθιο κρύσταλλο. Τα υλικά ανώτερης ποιότητας (πχ. κόλλες), τα εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθώς και η πολυετής εμπειρία μας, μας δίνουν τη σιγουριά να παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής για κάθε αντικατάσταση πίσω παρμπρίζ που πραγματοποιούμε.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ (ΟΕΜ)

Η ΦΙΛΗΣGlass® χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο Πιστοποιημένα Κρύσταλλα (ΟΕΜ), προσφέροντας Πιστοποιητικό Γνησιότητας, ώστε να είστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα του νέου κρυστάλλου που θα τοποθετηθεί στο όχημά σας.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ?

Στην ΦΙΛΗΣGlass δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις τιμές της αντικατάστασης παρμπρίζ. Αν το όχημά σας είναι ασφαλισμένο για θραύση κρυστάλλων, πιθανότατα θα γίνει χωρίς δική σας χρέωση μέσω της ασφαλιστικής σας εταιρείας, ενώ δεν επηρεάζει το bonus-malus. Στη ΦΙΛΗΣGlass® συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Θα επικοινωνήσουμε με την ασφαλιστική σας εταιρεία για λογαριασμό σας, θα λάβουμε την έγκρισή τους για την εκτέλεση της εργασίας, διεκπεραιώνοντας όλη τη σχετική γραφειοκρατική διαδικασία για το διακανονισμό της ζημιάς.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ?

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς στην ΦΙΛΗΣGlass η αντικατάσταση τζαμιών αυτοκινήτων γίνεται σε τιμές συμφέρουσες.

ΓΡΥΛΟΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

Πολλές φορές ο γρύλος του παραθύρου του αυτοκινήτου παθαίνει βλάβη. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε από φυσιολογική φθορά λόγω χρήσης, είτε από θραύση κρυστάλλου (τα θραύσματα συνήθως εισέρχονται στον μηχανισμό του ηλεκτρικού παραθύρου του αυτοκινήτου και όταν αυτός τεθεί σε λειτουργία ενδέχεται να χαλάσει)
Η ΦΙΛΗΣGlass®, αναλαμβάνει την επισκευή ή την αντικατάσταση του γρύλου των ηλεκτρικών παραθύρων σε τιμές συμφέρουσες και έτσι εξυπηρετείστε ολοκληρωμένα στην ίδια επίσκεψη, χωρίς να χρειαστεί, γι’ αυτό το λόγο να πάτε το αυτοκίνητό σας σε άλλο συνεργείο.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Στη ΦΙΛΗΣGlass® αντικαθιστούμε κρύσταλλα σε εξωτερικούς καθρέπτες αυτοκινήτων γρήγορα και με πολύ χαμηλό κόστος, χωρίς να είναι απαραίτητη η αγορά ολόκληρου του καθρέφτη. Έχουμε τη δυνατότητα για αντικατάσταση όλων των τύπων καθρεπτών, ακόμα και αμβλυγώνιων, σε κάθε τύπο οχήματος.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η αντικατάσταση γυάλινης οροφής αυτοκινήτου που έχει υποστεί ζημιά πρέπει να γίνεται άμεσα για λόγους ασφαλείας.
Στην ΦΙΛΗΣGlass® η τοποθέτηση ηλιοροφής γίνεται εύκολα και γρήγορα, από εξειδικευμένους τεχνίτες. Παράλληλα, τα υλικά ανώτερης ποιότητας (πχ. κόλλες), τα εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε και η πολυετή μας εμπειρία, μας δίνουν τη σιγουριά να παρέχουμε, για κάθε τοποθέτηση ηλιοροφής αυτοκινήτου που πραγματοποιούμε, Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής

Συνεργαζόμενες ασφαλιστικές

FOLLOW US

Newsletter

CARFELLAS

κεντρικο καταστημα
Kων/νου καραμανλή & Γρ. Λαμπράκη γωνία,
Θεσσαλονίκη, κέντρο
τ.κ. 54638, Τηλ 2314001118

υποκαταστημα
Δοϊράνης 40, Θεσσαλονίκη, κέντρο 
τκ 54638, Τηλ 2310210955

PARTNERS